top of page
Schermafbeelding 2020-06-28 om 10.35.43.

Coaching

Alle trajecten starten met een gratis intakegesprek. In dit gesprek onderzoeken we samen wat je coach vraag is die centraal zal staan tijdens het coach traject. Dit kan gaan over: Gezondheid, zelfliefde, voeding, beweging, stress, werk en leefstijl in het algemeen.  Dit intakegesprek duurt ongeveer 30 minuten. Na de kennismaking besluiten we samen of er een klik is. Jij bepaalt of je mij een fijne coach vindt en ik kijk of er verbinding is tussen ons. 

Schermafbeelding 2021-08-09 om 22.04.23.png
Schermafbeelding 2021-08-09 om 22.03.54.png
1- op -1coachsessie van 1 uur 
70 euro (incl. btw)

1 - op -1coachsessie van 1,5 uur
90 euro (incl. btw)

5 x 1 - op - 1 coachsessies van 1 uur
300 euro (incl. btw)

Kennismakingsgesprek van ca. 0,5 uur 
Gratis 
Prijzen

Verandering in leefstijl als medicijn 

Samen werken we toe naar een doel van jou zelf. Bijvoorbeeld op het gebied van voeding, energie, bewegen en rust. Ik ga samen met jou op zoek naar dagelijkse leefgewoontes die jou helpen om dat doel te bereiken. Dit kan zijn op het gebied van dag indeling, omgaan met stressprikkels, voeding, slaap of bewegen. Jij gaat er zelf voor zorgen dat je die gezonde gewoontes traint en zelf begrijpt hoe het bij jou werkt, zodat je steeds meer grip krijgt op het toewerken naar je doel.

Leef je mooiste leven

Hoe ziet jou mooiste leven er uit?

Een gelukkig, geslaagd en gezond leven begint met een heldere geest. Het leven van je dromen. Misschien klinkt het zelfs wel te mooi om waar te zijn. Toch kun je veel doen om je droomleven dichterbij te brengen. De meeste mensen weten niet hoe hun droomleven er eigenlijk uitziet. Ze hebben vage gevoelens over meer vrije tijd en minder zorgen. Ik ga graag met jou op zoek naar jouw mooiste leven. Jij bepaald wat we gaan doen om jouw mooiste leven te leven en ik stel de vragen.

Schermafbeelding 2021-08-09 om 22.23.19.png
Prijzen 

Interesse

Bedankt voor de interesse!

bottom of page